De finalisten voor 20 mei a.s. in Valkenburg zijn bekend!

Na het laatste LJM-toernooi op zondag 22 april jl. in het Sportcentrum Swalmen (de organisatie was in de vertrouwde handen van Destatec) zijn de finalisten nu bekend!

De finale wordt gespeeld op zondag 20 mei a.s. in Sport- en Recreatiecentrum De Polfermolen, Plenkertstraat 50, 6301 GM VALKENBURG AAN DE GEUL. De LJM-finale wordt dit jaar georganiseerd door het jubilerende (60 jaar!) Falco. Aanvang van de finale is 10:00uur!

Zoals gebruikelijk wordt er in de finale gestart met twee vijfkampen per klasse, waarna de nummers 1, 2 en 3 van elke vijfkamp doorspelen voor de plaatsen 1 t/m 6; de nummers 4 en 5 van elke vijfkamp spelen verder voor de plaatsen 7 t/m 10. Ieder deelnemer krijgt een prijs uitgereikt na deze finale!

De complete eindranglijsten zijn elders op deze website te downloaden! Hieronder volgt nu een overzicht van de finalisten plus de 2 reserves per klasse!

Afmeldingen voor de finale s.v.p. voor 5 mei a.s. doorgeven aan het secretariaat Limburgse Jeugdmasters (secretariaat@limburgse-jeugdmasters.nl)