Binnenkort is het dan eindelijk weer zover en kan de nieuwe cyclus van de Limburgse Jeugdmasters weer van start gaan. De inschrijftermijn voor de nieuwe cyclus van de Limburgse Jeugdmasters is inmiddels ruimschoots verstreken en in de tussenliggende periode heeft de LJM werkgroep in samenwerking met de Technische commissie van de afdeling Limburg de klassenindeling samengesteld.

Helaas hebben we het record van het vorige jaar niet kunnen verbreken, maar hier zijn we zeker niet ontevreden mee. Deze 207 deelnemers zijn net als in de afgelopen jaren verdeeld over 6 verschillende klassen: Topklasse, 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse A, 3e klasse en de 4e klasse voor de starters.

Ook qua tijd verandert er dit jaar niets. De beide 3e klassen )A & B) spelen samen met de 4e klasse in de ochtenduren en ’s middags gaat de Topklasse samen met 1e en 2e klasse van start. De klassenindeling staat nu op elders op deze website.

De indeling van de poules voor het 1e toernooi in Sittard op 23 november a.s. in de Stadssporthal zal in de loop van week 46 op deze website gepubliceerd worden! Dus houd de Nieuwsbrief dan even in de gaten!

Let wel!

De procedure voor afmeldingen is nog steeds onveranderd van kracht!
Deze staat vermeld in het LJM-Toernooi reglement en hieronder volgt nog een korte samenvatting:

Bij een onverwachte verhindering dient dit uiterlijk op woensdag voorafgaand aan de toernooidag vóór 21.00 uur aan het secretariaat te worden gemeld.
(Liefst per e-mail): secretariaat@limburgse-jeugdmasters.nl
Voor het eerstvolgende toernooi op 23 november a.s. betekent dat dus: “Afmelden vóór woensdag 19 november a.s., 21:00uur!”

Bij het niet opkomen voor een toernooi volgt uitsluiting van deelname aan alle volgende toernooien.
Bij het niet opkomen voor LJM-4 volgt uitsluiting van deelname aan de eerstvolgende toernooicyclus.
Afmeldingen op de toernooidag worden in principe ook als "niet opkomen" beschouwd.
Bij een 2e afmelding vervalt de plaatsing in de Ranglijst.